Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Weekendresor


Weekendresor är ett uppskattat sätt att komma bort en stund utan månader av planering! Vila själen, ät god mat, se en teaterföreställning och ladda batterierna! Här på Seat24 hittar du bra erbjudanden på billiga weekendresor, och det smidigaste – och billigaste – är att boka flyg och hotell tillsammans.

Eftersom vi samarbetar med över 650 flygbolag, kan du enkelt jämföra olika flygtider och priser. Här finns avgångar till 1 500 resmål i världen, och självklart alltid till våra mest populära destinationer för weekendresor, som t.ex. Rom, London och Venedig.

De 10 hetaste resmålen för weekend just nu:
Weekendresor till London Weekendresor till Paris
Weekendresor till Barcelona Weekendresor till New York
Weekendresor till Prag Weekendresor till Rom
Weekendresor till Amsterdam Weekendresor till Berlin
Weekendresor till Stockholm Weekendresor till Göteborg


Du hittar våra bästa priser på weekendresor till dessa städer i prislistan!


En weekendresa med tema

Vi kan också hjälpa dig att hitta en weekendresa med ett tema. Är du till exempel ute efter en romantisk weekend eller söker du de bästa shoppingstäderna? Varför inte en avkopplande spaweekend? Hos oss är du inte begränsad till att boka flyg från torsdag till söndag som annars är vanligt när man bokar weekendpaket. Här får du istället full frihet och kan välja den period som passar dig allra bäst. Många gånger kan du även hitta billigare weekendresor om du skjuter datumet någon dag framåt eller bakåt i tiden.

  1. Sista minuten
  1. Weekendresor
Header
Subject
Body
Footer