Paketresor


Hos Seat24 kan du  boka flyg+hotell samtidigt och spara pengar. Om du bokar flyget hos oss får du till 50 % rabatt på hotellet när du bokar det samtidigt. Vi är ett resebolag på nätet för dig som söker de mest prisvärda resorna. Sedan 2000 har vi förmedlat billiga flygbiljetter på nätet och varje dag sker 1000 bokningar hos oss. Du bokar själv flygstol tur och retur, hotell, hyrbil och sätter ihop dina resor precis som du själv vill ha dem.

Hos oss är det lite enklare och lite snabbare att boka resan. Nu kan du enkelt och snabbt boka flyg+hotell samtidigt. Här söker du bland 650 flygbolag och över 300 000 hotell. Vi har ett stort utbud av välkomponerade resor för alla smaker - allt för att du ska kunna hitta den resa som passar just dig!

Boka flyg+hotel samtidigt - ett prisvärt alternativ

Liksom tidigare är vårt mål att kunna erbjuda dig en prisvärd upplevelse - detta gäller självklart även när du bokar flyg+hotell samtidigt. Hos oss hittar du billiga resor till de populäraste resmålen och vi har gjort det enkelt för dig genom att kombinera flygbiljett och hotell. Du kan fortfarande påverka priset på din flyg+hotell genom att välja ett billigare eller dyrare hotell. Vi har allt från enklare hostels till femstjärniga hotell.

Anledningen till att vi kan pressa priserna jämfört med andra resebolag är just för att vi finns på nätet. Naturligtvis får du också samma kvalitét och och service då du bokar kombinationsresor hos oss som när du bokar separata flygresor, billiga hotell och hyrbilar.

Header
Subject
Body
Footer