Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Boka Flyg


Med Seat24 kan du boka flyg snabbt och smidigt direkt online. Jämför mängder av avgångar och priser och hitta det perfekta flyget för dig. Utöver flyg kan du sedan välja att lägga till såväl hotell som hyrbil för att göra din flygbokning komplett. Tack vare våra samarbeten kan vi erbjuda dig en stor valfrihet oavsett om du letar efter din drömresa eller bara vill boka flyg från punkt A till punkt B.

Seat24 förmedlar flyg till fler än 1 650 resmål världen över. Vi samarbetar med 650 av världens ledande flygbolag för att alltid kunna erbjuda dig så många billiga alternativ som möjligt när du ska boka flygresor.

Dagligen bokas omkring 1000 flygbiljetter genom Seat24. Detta gör oss till en av Skandinaviens ledande resebolag på Internet.

Hur fungerar en flygbokning?

När du valt din önskade destination och markerat perioden för resan visas ett antal möjliga alternativ. När du markerat önskat flyg och fyllt i alla uppgifter genomförs din flygbokning direkt. Biljetten bokas antingen som en så kallad e-biljett, en elektronisk biljett som ligger kvar hos flygbolaget, eller som en pappersbiljett som skickas hem till dig. Betalningen är trygg och säker och kan genomföras både med direktbanksbetalning eller med betal- eller kreditkort. Vi använder oss av en så kallad SSL-kryptering vilket används av de flesta banker för att din betalning ska bli så säker som möjligt.

Komplettera din bokning

När du bokat ditt flyg kan du enkelt lägga till hotell eller hyrbil på resmålet. Bokningen genomförs på samma säkra sätt som för flygbiljetter, och naturligtvis ser vi även här till att bara arbeta med de ledande hotell- och hyrbilsleverantörerna.

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer