Seat24 - Ett tryggt resebolag


Seat24 är ett resebolag som tror på att det ska vara tryggt, snabbt och enkelt att boka resor, oavsett det gäller flyg, hotell eller hyrbil. Därför är vår sök- och bokningstjänst framför allt anpassad för resenärer som redan vet vart de vill åka. Varje dag säljer vi cirka 1000 flygbiljetter med något av de cirka 650 flygbolag vi samarbetar med världen över. Totalt förmedlar vårt resebolag resor till mer än 1500 olika destinationer. Det gör oss till Skandinaviens ledande resebyrå på Internet.

Vår enkla bokningsfunktion ger dig möjlighet att välja mellan många olika avgångar och jämföra priser för att kunna hitta det perfekta alternativet. Vi är ett resebolag som också ordnar flyg inrikes om du behöver komma till en större flygplats för din utfärd. Vi skräddarsyr även inrikesflyg i andra länder så du kan se fler orter under din vistelse.

Genom att vara en resebyrå online kan vi pressa priserna mer än våra konkurrenter med fysiska butiker. Du kan själv söka efter bästa pris, destinationer och erbjudanden hos våra flygbolag. När du väl har bestämt dig för vart du vill åka ordnar du allt via vår enkla och säkra bokning direkt på vår hemsida.

Inte bara en reseyrå

Seat24 resebolag erbjuder boende som passar dig. Här söker du bland hotell på en viss destination eller nära en sevärdhet och jämför sedan olika lägen och prisklasser. Vill du ha tillgång till bil under hela eller delar av din vistelse erbjuder vi det också.

Våra kunder kan boka hyrbil genom våra resebyråer som har avtal med hyrbilsfirmor världen runt. Vi rekommenderar att du läser på om det land du ska resa till i förväg. Långt ifrån alla länder har samma utbyggda infrastruktur som Sverige. Taxi är inte heller alltid det bästa färdsättet i alla länder. Då kan hyrbil vara en bra lösning. Bokar du bilen genom vår reseyrå så kan du vara säker på att den väntar på dig när du kommer fram.

Upptäck ett resebolag med många möjligheter! Seat24 gör din resa lite lättare.

Header
Subject
Body
Footer