Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Göteborg – soldränkta klipphällar, saltvatten och heta nätter

Göteborg

I vackra Göteborg finns det mesta. Här har du närheten till bad, havet, museer, shopping, underhållning och ett vibrerande nattliv. Det går utmärkt att cykla iväg för ett dopp i havet vid Näset. Bada från klipporna eller ta båten ut i skärgården. Besök gärna Göteborgs konstmuseum, kika på uppstoppade djur på Naturhistoriska museet eller kila in på Världskulturmuseet. Den som känner för något mer livat kan njuta av alla karuseller på nöjesfältet Liseberg, ta en öl eller två på restaurangerna i närheten av Avenyn, eller glida runt på pub- och skivbutikstäta Andra Långgatan.

Göteborg är Sveriges näst största stad och sträcker ut sig längs den klippiga västkusten. I Göteborg är havet, sältan och vågorna aldrig långt borta. Invånarna i staden brukar beskrivas som muntra och gemytliga och den omtalade Göteborgshumorn lockar alltid till skratt. Många tycker stämningen och livet i Göteborg är lite lättare, lite enklare och lite bättre än i huvudstaden och konkurrenten nummer ett, Stockholm.
 
Göteborg kryllar av små guldkorn. Hitta just ditt eget vattenhål där du kan hämta andan och känna att tiden nästan står stilla. Passa på och ät gigantiska bullar på kaféerna längs Hagas kullerstensgator, titta på glasblåsarna i Kronhusbodarna eller sätt dig vid vallgraven mitt i stan och se Paddanbåtarna fulla av glada turister glida förbi.

Header
Subject
Body
Footer