Barer, klubbar och nöjen i Bangkok

Bangkok

På Khao San Road och dess tvärgator finns flera barer, som passar utmärkt för några kalla öl, medan man spanar ut över livet på Khao San Road. Vill du ha lite trendigt och uppklätt ska du bege dig till Absolute Bangkok eller Bed Supperclub (se nedan).

Absolute Bangkok, 23/51 Zone F, Royal City Avenue, i slutet på Thanon Petchaburi. Har tre våningar, och är en av de bästa barerna för dem som vill dricka drinkar och samtidigt ha möjlighet att svänga de lurviga. Absolute Bangkok ligger lite nordöst om Sukhumvit.

Bed Supperclub, 26 Sukhumvit Soi 11 (skytrain till Nana),  www.bedsupperclub.com. Bangkoks mest futuristiska bar. Du betalar för innehållet i drinkarna, men lika mycket för upplevelsen av inredningen, som är något av en korsning mellan rymdskepp, solarium och jättelik frys. Således inget för dig som vill känna pulsen av Bangkoks röriga gatuliv iförd flip-flops och linne

Water Bar, 107/3 Th Rangnam, Lämna inte Thailand utan att ha prövat den lokala whiskyn (Mekhong). På denna thaibar är rutinen kring att blanda en whisky (med cola, sodavatten och is) en respektfull rutin. Var beredd på att ditt glas kommer fyllas på om och om igen.

Q Bar, 34 Sukhumvit, Soi 11. En reinkarnation av en berömd klubb i Saigon med samma namn. Fast miljön känns som hämtad från New York. Väldigt trendigt, mörkt och med superproffsig barpersonal. Håll ögonen skärpta, världskändisar på besök i Bangkok går hit. Helger kostar inträdet 500 baht. Två drinkar ingår i priset.

Moon Bar (Vertigo), 21/100 South Sathon Road, (skytrain till Lumpini). Säga vad man vill men Bangkok är bäst från ovan. Moon Bar (Vertigo) ligger på taket av Banyan Tree, 61 våningar upp

Club, på höger sida av Khao San Road. De yngre thailändarnas vattenhål. Få västerlänningar, trots att det ligger mitt på Khao San Road. Blandad musik, allt från den senaste hitmusiken till populär thaimusik. Flera våningar.

Header
Subject
Body
Footer