Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Thailand – välkommen till paradiset

Thailand

Thailand, för många människor paradiset på jorden. Här finns långa kustlinjer, små charmiga öar, exotisk djungel, tropiskt klimat och en fascinerande kulturskatt.

Thailand är beläget mitt i Sydostasien, mellan Indiska oceanen och Sydkinesiska sjön. Hit kommer årligen mängder av turister för att njuta av sol, bad, snorkling, god mat och shopping utan att belasta plånboken allt för hårt. Thailand har över åren blivit svenskarnas absoluta favorit resmål som vi återkommer till år efter år och vi förstår varför...

Landet kryllar av om marknader för den köpsugna. Den som prutar kan göra verkliga fynd. Och ingen lämnar Thailand utan en matupplevelse bortom ord. Det enorma utbudet av råvaror, mångfalden av rätter och kärleken till maten gör det thailändska köket till ett av världens främsta. Här blandas smaker som starkt, sött och surt och maten är mycket nyttigt.

Ungefär 90 procent av landets 65 miljoner invånare bekänner sig till theravadabuddismen och religiösa seder syns mitt i vardagen. Här finns närmare 30 000 tempel smyckar landet. Thailändarna är ett vänligt folk. De är stolta över sitt land och sin kultur och visar gärna upp den.

Header
Subject
Body
Footer