Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Äta och dricka i Bangkok

Bangkok

Det Thailändska köket är ett av världens bästa och vid ett besök i Bangkok är det mycket möjligt att du kommer att äta ditt livs bästa måltid. Dessutom är det billigt!

Reflections, 85 Soi Ari, Phaholyothin, skytrain till Ari, Ta på solglasögon och ladda med huvudvärkstabletter. Denna ännu oupptäckta restaurang (och hotell) bland faranger är en explosion i kitsch. Rosa, knallgult, ljusblått och plast. Thaimat och japansk. Vänligt och skojigt. Prisläge: Mellan.

Anna’s Café, Sala Daeng, Silom (ca 200 m in på gatan från Silom), Thaimat som man drömmer om i flera veckor efteråt, somliga rätter lämnar också brännmärken på tungan. Stilfullt och elegant utan att det blir dyrt. Finns på flera ställen i stan.Prisläge: Mellan.

Supatra River House, 266 Soi Wat Rakhang, Thanon Arun Amarin,  Har utsikt över Chao Phraya-floden och serverar utmärkt thaimat, som inte lämnar någon gom besviken. Gratisbåtar tar dig över floden från Tha Maharat- piren, vid gatan Thanon Maharat (strax söder om Nationalmuseet). Prisläge: Mellan.

Bang Poo Seafood, Samut Prakan. Kräver en dagsutflykt till förorten Samut Prakan och havet. Men det är det värt. Flera nybyggda restauranger ligger längst ut på en pir omgiven av måsar och en horisont av fiskebåtar. Många thailändare går hit, men få eller inga turister. Briljanta fisk- och skaldjursrätter till mycket humana priser. Restaurangen är en del av arméns rekreationscenter, Bang Poo Resort. Prisläge: Billigt.

Eat Me, Pipat 2,  Snyggt, speciellt, stimmigt och med en nästan i överkant bra service. Mixat kök, australiskt, thai och medelhav. Skinnfåtöljer och vita väggar, några platser finns också på en balkong. Väldigt omtalat, och nästan alltid fullt. Beställ i god tid. Prisläge: Mellan–Dyrt.

Header
Subject
Body
Footer