Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Barer, klubbar och nöjen på Costa del sol

Malaga

En utekväll i Málaga börjar sent, runt midnatt, och gärna på torget Plaza de la Merced. På lördagkvällarna  samlas festsugna här, och om du inte har med dig egen dryck köper du en drink i någon av de kringliggande barerna och ansluter till festen.  Alla har roligt.

El Pimpi En klassiker bland Málagas barer. I det 200 år gamla huset pryds väggarna av fotografier på kändisar  som besökt baren. Bland annat syns en glad Tony Blair posera. Här finns två drycker på fat, öl och tinto verano. Det senare bör absolut prövas, en blandning av rödvin och lemonad som är mycket förfriskande.Calle Granada 62, Málaga.

Fino Gambolio Tapasbar som visar att tapas funkar utmärkt också med modernt stuk. Inte bara den trendiga inredningen och popmusiken skiljer stället från andra tapasbarer utan också maten. Med varje glas får du en tapa med annorlunda smak och namn. Fino Gambolio rekommenderas varmt, men kom ihåg att detta är en bar och inte en restaurang. Det är trångt och ett fåtal sittplatser. Calle Juan de Padilla 26, Málaga.

Dreamers En av de så kallade superklubbarna i Puerto Bañus. 1 500 personer får plats i detta jättedisco. Prisnivån är lika hög som diskomusikens volym. Dansen kommer inte igång förrän tidigast midnatt. Carretera Cadiz 175 km, Rio Verde, Marbella, www.dreamers-disco.com.

Palladium En av de stora nattklubbarna i Torremolinos. På de 2 500 kvadratmetrarna finns flera barer och dansgolv med go go dansare. Dessutom finns en stor pool för den som vill svalka sig med ett dopp framåt småtimmarna. Avenida Palma de Mallorca 36, Torremolinos, www.discopalladium.com.

Header
Subject
Body
Footer