Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

USA – kontrasternas land

USA

USA är kontrasternas land. Här bor allt från några av världens rikaste människor till riktigt fattiga, här finns kulturskatter på några av världens främsta museer, men också konstgjorda nöjesstäder som Disneyworld. Landet bjuder på en storslagen natur med  exempelvis Grand Canyon och Klippiga bergen. I USA finns pittoreska fiskebyar, gigantiska världsstäder, musikparadis, tropisk värme, högklassig skidåkning och ett kök som förvisso innehåller en hel del skräpmat, men också slank mat där grönsaker behandlas som ädelstenar. USA är inte minst känt som landet där de allra smaskigaste desserterna finns.

Om någon beskriver USA som landet där allting är stort, så är det rätt till punkt och pricka. Bilarna är stora, drinkarna likaså, husen är höga, maten serveras i jättelika portioner och det finns gränslöst mycket att se och göra i själva landet för det är också extremt stort i sig.

Det bästa transportmedlet för att ta sig runt i  USA är utan tvekan bil. Vägarna är välskötta och trafiken lugn och jämn. Hela landets infrastruktur verkar vara byggd för att alla ska äga en bil. Bussnätet är dock bättre utbyggt än tågrälsen. 

Header
Subject
Body
Footer