Chicago

Chicago

Chicago är kanske en av världens mest kända mångmiljonstäder, ett klassiskt resmål för den som besöker USA. Staden erbjuder en uppsjö av nöjen som når över internationell standard.

Lake Michigan sträcker ut sig längs med Chicagos östra sida. Vindstyrkan som hinner bygga upp över sjön präglar staden och har gett Chicago beskrivningen den vindiga staden.

USA har mycket att erbjuda för den som letar och Chicago har det mesta. Du hittar ett imponerande utbud av restauranger, givetvis typiskt amerikanska men de flesta kulturer finns representerade i någon utsträckning. Lika så kan du hitta den förnämligaste lyx till mer rustika helylleamerikanska restauranger.

Shoppingen i Chicago har obegränsade möjligheter du kan hitta allt möjligt och omöjligt. Specialiserade små vinbutiker med slumppriser, kläder från internationella modehus, knäckebröd och silver och mycket, mycket mer. Den kommersiella genomslagskraften kan vara svår att stå emot och det obegränsade utbudet är en fröjd även för den som bara vill titta.

Storstäder av Chicagos mått är en imponerande upplevelse att vandra runt i. Skyskrapor av svindlande hörd går över i lägre tegelhus och tycks sträcka sig miltals. Och i denna enorma stad hittar du något att göra dygnet runt, musikklubbar, biografer idrottsevenemang med klubbar som Chicago Bulls och Chicago Bears, festivaler och helgdagsfirande, listan kan göras lång.

Att besöka Chicago är som att bevista ett eget land i sig, möjligheterna är gränslösa.

Header
Subject
Body
Footer