Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Miami – en färgsprakande personlighet

Miami

Få städer är så mytomspunna som Miami. Staden är starkt förknippad med gröna palmer, lika gröna dollarsedlar, glitter, glamour och vackra, rika människor som roar sig kungligt. Detta är förståss bara halva sanningen om denna speciella stad som är en mångkulturell smältdegel i hjärtat av Florida. Tack vare stadens läge så finns här starka influenser från Karibien, framförallt Kuba men även Jamaica och Haiti. Denna blandning av kulturer gör Miami till en färgstark, spännande stad med en egensinnig men tolerant personlighet.

På 50-talet köpte filmstjärnor och modeikoner sommarhus i Miami. Idag är Miami som turistdestination lite mer mellanklass men det är fortfarande samma saker som lockar hit människor från hela världen idag som lockade filmstjärnorna på 50-talet: det grön-blåa havet, de vajande palmerna och den långa, generösa sandstranden med plats för allt och alla. I Miami får alla kulörer och influenser plats

South Beach, som den nedre delen av Miami Beach kallas, är också den populäraste. Här omkring finns de hetaste nattklubbarna, den bästa shoppingen och restaurangerna. På South Beach finns också art deco-distriktet, ett av världens bästa ställen att beskåda art deco-arkitektur från 30-talet. Flera hundra byggnader, de flesta hotell bidrar till att skapa en speciell atmosfär.

Header
Subject
Body
Footer