Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide
pdf print

Villkor för tjänster som köpts efter bokningen


Dessa villkor för tjänster som köps efter bokningen (”Villkor efter bokningen”) gäller mellan dig (”Du”) och www.seat24.se (”Vi” eller ”Oss”) utöver de allmänna villkoren för din ursprungliga bokning (”Villkoren”), som införlivas häri som referens. I händelse av konflikt eller inkonsekvens mellan dessa Villkor efter bokningen och Villkoren, skall de sistnämnda äga företräde.

 1. Ändringar efter bokningen
  1. Vi erbjuder Dig ändringar och tillägg till din flygbokning, inklusive till exempel ombokning, namnbyte, platsbokning, extra bagage, extra måltider för flyg, tillägg av spädbarnsbiljett och andra extra flygbolagstjänster (var och en, en ”Ändring efter bokningen”). Erbjudandena varierar beroende på din specifika bokning och ditt specifika flygbolag. En Ändring efter bokningen av din flygbokning är föremål för respektive flygbolags biljettprisregler och villkor. Du kan också kontakta flygbolaget direkt för ändringar och tillägg.
  2. Det totala priset för din begärda Ändring efter bokningen anges i den betalningslänk som du får från Oss. Det totala priset inkluderar flygbolagets avgift(er), vår hanteringsavgift och vår serviceavgift (om tillämpligt, se punkt 2).
  3. Din Ändring efter bokningen utförs efter att Vi har mottagit din betalning och utförs i mån av tillgång. Om flygbolagets avgift ändras innan avtalet mellan Dig och flygbolaget har blivit bindande, eller om den begärda Ändringen efter bokningen inte är tillgänglig, träder avtalet med flygbolaget inte i kraft om Du inte godkänner denna flygbolagets höjda avgift. I sådana fall återbetalas din betalning. En Ändring efter bokningen är slutförd först då Vi har bekräftat den via e-post. Kontakta vår kundtjänst om Du inte får någon bekräftelse.
 2. Personlig service
  1. Om Du inte köpte ett supportpaket i samband med att du bokade din flygbiljett, måste du betala en engångsavgift när Du begär manuell hjälp med din flygbokning via telefon eller e-post. Avgiften specificeras i betalningslänken som du får från Oss.
  2. Avgiften för personlig service kan inte återbetalas. För att undanröja eventuella tveksamheter, gäller det senare även om Du väljer att avboka din bokade biljett eller om vår hjälp inte resulterar i en bekräftad ändring (till exempel, men utan begränsning till, på grund av utebliven bekräftelse från flygbolaget eller vid brist på tillgängliga alternativ för ombokning).
 3. Resehandlingar via vanlig post
  1. Dina resehandlingar skickas med vanlig post (inte rekommenderat brev) efter att vi mottagit Din betalning. Vi tar inget ansvar för förlorad eller försenad post på grund av posttjänstens misstag. Du är ansvarig för att ange rätt postadress då du bokar din flygbiljett och postadressen kan inte ändras.
  2. Avgiften täcker en uppsättning resehandlingar per bokning och kan inte återbetalas. Om Du behöver en ny uppsättning resehandlingar till följd av ändringar som gjorts av Dig eller det tillämpliga flygbolaget, krävs en extra betalning.
 4. Service för försenat bagage
  1. Avgiften för servicen för försenat bagage kan inte återbetalas.
  2. Utöver hjälp med bagagerelaterade frågor och vidarebefordran av bagageförfrågningar till det tillämpliga flygbolaget, inkluderar vår bagageservice även hjälp efter avgång från vår externa partner Blue Ribbon Bags, i enlighet med Blue Ribbon Bags serviceavtal. Då vi agerar i vår kapacitet som mellanhand, tar Vi inget ansvar för den tjänst som utförs av Blue Ribbon Bags eller för uppfyllande av deras serviceavtal.
   Mer om bagageservice
   Blue Ribbon Bags serviceavtal
 5. Reseförsäkring
  1. Avgiften för reseförsäkringen kan inte återbetalas.
  2. Reseförsäkringen tillhandahålls av Solid Försäkring. Då vi agerar i egenskap av mellanhand, tar Vi inget ansvar för den tjänst som utförs av Solid Försäkring eller för uppfyllande av deras villkor.
   Solid Försäkrings villkor
 6. Mobil resplan
  1. Avgiften för mobil resplan kan inte återbetalas. Det telefonnummer som du tillhandahållit kan inte ändras efter köpet.

Header
Subject
Body
Footer