Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Vanligaste frågor om bagage

Personligt föremål

Vissa flygbolag tillåter endast att du tar med ett personligt föremål. Det ska få plats under sätet framför dig. Kontrollera mått och vikt på flygbolagets hemsida.

Endast handbagage

På en del biljetter ingår endast handbagage. Däremot går det oftast att lägga till incheckat bagage. Kontakta oss för prisinformation. Obs! Glöm inte att kontrollera mått och vikt för din kabinväska på flygbolagets hemsida.

Kontrollera bagageinformation med flygbolaget

Av tekniska orsaker har vi inte möjlighet att redovisa korrekt bagageinformation för hela din resa. Kontrollera på flygbolagets hemsida om bagage ingår. Observera att du kan behöva flygbolagets bokningsnummer och att du finner detta i ditt resedokument under fliken ”Mina bokningar” på vår sajt.Hur många väskor får jag ta med mig?

Om det står enbart 1 x 23 (1pc) så innebär det att du endast får checka in en väska som får väga max 23 kg. Står det till exempel 30 kg innebär det att du kan checka in flera väskor med en total vikt på 30 kg.

Hur lägger jag till och vad kostar bagage?

Det beror på flygbolaget och din biljettklass. Kontakta oss så kan vi se över dina möjligheter tillsammans. Vi rekommenderar dock alltid att du kontrollerar vilka villkor som gäller för handbagage och incheckat bagage på flygbolagets hemsida. Detta eftersom vi endast förmedlar bagage enligt flygbolagets villkor. Tänk även på att vissa flygbolag tar ut en avgift för bagage.

För att göra det lite lättare för dig har vi samlat ett flertal av de största flygbolagen på en sida där du kan hitta information om bagage och vilka regler som gäller.

Header
Subject
Body
Footer