Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Miami

Miami

Miami är en stad som är olik övriga USA. Varför Miami har en särpräglad kultur beror dels på sin närhet till Latinamerika och dels på stadens höga andel latinamerikaner. Puertoricaner, kubaner och andra latinamerikanska kulturer frodas i Miami och berikar staden med ett intensivt nöjesutbud och spännande mat.

Nöjen i Miami

Nätterna lever i Miami. Nattklubbar trängs längs med gatorna och stränderna lyser upp om nätterna med musikuppträdanden och spontan dans. Året om anordnas musikfestivaler som än mer förhöjer stämning i Miami. Festivaler som även kompletteras och ibland helt utgörs av konst och dans. Den huvudsakliga inriktningen på kulturen i Miami är latinamerikansk, från mat till musik och dans.

Miami på dagen

Stadens placering vid havet lockar dagtid till strandliv, såväl sol och bad som längs med serveringarna och butikerna som ligger längs med strandpromenaderna. Strandlivet är världskänt, något som även lockar tusentals amerikaner att tillbringa sin semester i Miami.

När du tröttnar på Sol och hav kan du försöka pricka in någon av de många idrottsevenemang som Miami kan stoltsera med. Det kanske mest kända idrottslaget är fotbollslaget Miami Dolphins som är stadens stolthet. Staden har gränslösa möjligheter till konsumtion och boutiquer skockas i Miamis central kvarter. Sol, fest och shopping - Miami är porten till Latinamerika.

Header
Subject
Body
Footer