Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Los Angeles

Få städer är så välkända och laddade som Los Angeles. Mångmiljonstaden Los Angeles har porträtterats i fler filmer och tv-serier än vad som är sunt för en stad, något som lett till att de flesta människor i västvärlden på ett eller annat sätt varit i kontakt med Los Angeles och därmed också bildat sig en uppfattning om staden. Trots det är det få som känner till stadens essens eller snarare brist på essens. Los Angeles är en eklektisk stad där hela världens kulturer blandas i en spännande och förvirrande kompott. Människor reser från hela värden dit ihop om att uppfylla drömmar om kändis- och konstnärskap.

Vad erbjuder Los Angeles?

Los Angeles är en schizofren stad som erbjuder skidåkning och solbad under samma dag! Den mest extrema lyx och service finns tillgänglig bara en stadsdel ifrån kåkstadsliknande områden - en motsatsernas stad.

Man ska inte försöka hinna med allt när man åker till Los Angeles, det är bättre att rikta in sig på några få områden som man gör ordentligt. Staden är till ytan oerhört omfångsrik varför det tar tid att färdas mellan olika destinationer, man vill helst undvika de stora motorlederna där det under rusningstid kan bildas köer som får E4:an att blekna.

Los Angeles är ett fantastiskt resmål för den som vill uppleva Kaliforniens strandliv. Många lockas också av Los Angeles kändisliv och områden som Hollywood, Sunset Boulevard och Beverly Hills. Shopping i Los Angeles är något i särklass där Rodeo Drive utgör en legendarisk kärna. Los Angeles är ett resmål där det verkligen finns något för alla.

  1. London
  1. Los Angeles
  1. Madrid
Header
Subject
Body
Footer