London

London

London är en av Europas äldsta huvudstäder, och grundades redan av romarna. Tack vare sitt attraktiva läge vid floden Themsen har staden expanderat oerhört och rymmer nu ca 12 miljoner invånare med förorter inräknade.

Sevärdheter

En resa till London blir garanterat händelserik, och kan anpassas så att den passar alla. Lämpligt att börja med är en tur i London Eye, världens största Pariserhjul, för en bra överblick. Sedan är det bara att kasta sig in i Londons breda utbud och aktiviteter. Här finns mängder av berömda sevärdheter som Buckingham Palace, Tower of London och Madam Tussaud's. För den shoppingintresserade är London helt rätt resmål. Här finns de största varuhusen, de tjusigaste butikerna och stora marknader, som Portobello road där du kan göra riktiga fynd. Passa också på att ta del av Londons breda kulturutbud med mängder av musikaler, operor och teaterföreställningar. Eller följ med på en guidad tur i till exempel Jack the Rippers fotspår.

Det engelska köket

För den gastronomiskt intresserade är en Londonresa en riktig fullträff. Här hittar du både det traditionellt engelska köket och influenser från t ex övriga Europa, Kina, Indien och Japan. Dessutom kan du njuta av de klassiska engelska pubarna.

Resor till London

Boka din resa till London med Seat24. Vi erbjuder flygbiljetter, hotell och hyrbilar till mycket bra priser.

Header
Subject
Body
Footer