Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Sevärdheter och kultur i San Francisco

San Francisco

Spårvagn till Fisherman´s Wharf, de stolta förarna är en upplevelse i sig själv.

Golden Gate Bridge är en av världens mest berömda broar och är San Franciscos största sevärdhet och kännetecken. Vi har sett den vackra röda hängbron på otaliga vykort och inte minst i mängder av filmer som spelats in i staden.  Bron är som vackrast när den mjölkvita dimman rullar in över staden och spöklikt omsluter det röda stålet.

Golden Gate Park, stadens största park är en perfekt picknickplats med Japanese Teagarden och flera museum på rad.

Twin Peaks, en fantastisk utsikt över staden, speciellt på natten.

Napa Valley, en timmes bilkörning från San Francisco. Berömda vindistrikt, gratis guidade turer och vinprovning.

Alamo Square, Hayes Street, se de viktorianska husen och skyline över staden på samma gång. Härifrån kan du sedan promenera vidare till Haight Ashbury med många butiker och restauranger.

49-Mile Scenic Drive. En present till bilburna turister där tydligt skyltad jättebana tar resenären genom de absolut mest sevärda kvarteren och utsiktspunkterna staden har att erbjuda. Det tar sin tid, räkna med en hel dag för att också ha tid att kliva ur bilen för att upptäcka lite extra. Börjar och slutar där du själv har lust, håll utkik efter skylten 49-Mile Scenic Drive (du hittar den helt säkert i anslutning till de vanligaste turistattraktionerna) med en mås på, och kör på!

Turistbyrån finns på Hallidie Plaza vid Market och Powell Street.

Header
Subject
Body
Footer