Shoppa i Stockholm

Stockholm

NK, Regeringsgatan 38, tfn 08-762 80 00, T-bana Kungsträdgården. Stockholms mest exklusiva varuhus. Här hittar du allt, allt som har ett märke på sig. Och har du kort om tid så är det utmärkt att snabbt kunna rycka åt sig både kanelbullarna, underkläder för 500 spänn och ett tennisracket från en och samma underbara byggnad.

Götgatan, T-bana Slussen. Götgatsbacken har blivit ett av Stockholms främsta shoppingdistrikt. Här finns ung design i form av Weekday och Brunogallerian, plus ett stort utbud av pubar om du behöver vila fötterna och fukta strupen.

Östermalmshallarna, T-bana Östermalm. Mycket delikatesser i denna gamla saluhall.

SoFo. Lite ironiskt kallas det ungdomliga området söder om Folkungagatan på Södermalm för SoFo. Här finns mängder av trevliga design-, secondhand, och musikaffärer, som till exempel Pet Sounds, Neu och Tjallamalla.

Sturegallerian, Grev Turegatan 9 A, tfn 08-611 46 06, T-bana Östermalmstorg. Ännu ett ställe där affärerna ligger tätt så man får ut mesta möjliga shopping med kortast möjliga transportsträcka. Är man inte nöjd efter Sturegallerian betar man lämpligen av Nybrogatan, Biblioteksgatan eller Kungsgatan.

Header
Subject
Body
Footer