Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Barer, klubbar och nöjen i Zürich

Zurich

Zürich växer just nu som nöjesstad och här en levande klubbkultur. Särskilt i Niederdorf och västra Zürich. I industrikvarteren nordväst om Langstrasse finns mobila svartklubbar som du hittar genom att hålla utkik efter flyers längs med gatan. Här finns även en gedigen livescen koncentrerad på jazz och rock. Föredrar du klassiskt, opera och balett, så har du också kommit rätt. Här kan du välja och vraka av kultur och musikutbudet.

Kaufleuten, Pelikanstrasse 18. Houseklubb som drar till sig klubbkids, designer, musiker och annat trendigt utefolk. Wall Street Journal har rankat stället som ett av världens bästa partyhak. Vägg i vägg finns baren med samma namn. Ägna ett par extra minuter framför spegeln innan du går dit.

Oepfelchammer, Rindermarkt 12. Bar med krackelerande detaljer i trä inhyst i en 200 år gammal byggnad. Ölen i det lilla övre rummet lockar mängder av Zürichinvånare och det är ofta trångt. Stängt söndag-måndag.

Rohstofflager, i korsningen Duttweilerstrasse/Pfingstweidstrasse. Här finns en salig blandning av olika liveband och dj:s som spelar. Kolla www.rohstofflager.ch för vad som gäller just när du är där.

Moods, Hardstrasse, i närheten av Schiffbau. Stans bästa jazzklubb med internationella artister och en restaurang precis bredvid.

Header
Subject
Body
Footer