650 flygbolag, en resebyrå

Seat24 samarbetar med världens ledande flygbolag och leverantörer av hyrbilar och hotell. Genom våra samarbeten ger vi dig ett stort urval och kan leverera några av marknadens bästa priser. Känner vi att en leverantör är för dyr, står dig hundratals åter - bokstavligen. Vi jobbar för dig som resenär, inte för något enskilt flygbolag.

För att du ska kunna känna dig trygg med oss som resebyrå har vi IATA-rättigheter. IATA är en internationell organisation som bestämmer standard för resebyråer med syfte att säkerställa kvalitén på oss som resebyrå, när det gäller kompetensen hos vår personal samt att vi är finansiellt starka. Tack vare detta kan du vara säker på att du bokar din flygresa med ett bolag som strävar efter hög kvalité och långsiktighet. Vi litar på de flygbolag vi samarbetar med och du kan lita på oss!

Vi är också medlem i Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen (SRF). Som medlemmar i SRF antas endast finansiellt sunda resebyråer med erfaren och kompetent personal. Ett krav för att kunna vara medlem är att resebyrån har ställt en resegaranti till kammarkollegiet i syfte att skydda dig som resenär. Resegarantin gäller endast för paketresor.

När du vet vart du vill resa kan du enkelt boka och betala direkt på Internet. Det enklaste sättet för dig att hitta våra resmål är att göra en generell sökning på destination i vår sökfunktion. Du kan också söka resa med ett specifikt flygbolag om du har speciella preferenser. Självklart är det också möjligt att söka såväl hotell som hyrbil på samma enkla sätt.

Här nedan kan du se ett urval av de flygbolag vars flygbiljetter vi säljer. Vill du veta mer om något flygbolag kan du klicka på något av flygbolagsnamnen.

Header
Subject
Body
Footer