Lägsta flygpris med Malmö Aviation

Malmö Aviation


BRA

Malmö Aviation flyger med Stockholms cityflygplats, Stockholm-Bromma Airport, som nav. Detta är en viktig del i flygbolagets affärsidé om att spara tid. Med åtta moderna jetflygplan trafikerar Malmö Aviation direktlinjer till Malmö, Göteborg och Umeå. Dessutom flyger de utrikes till Bryssel i samarbete med Brussels Airlines.

2006 flög 1.100.000 passagerare med Malmö Aviation och omsatte bolaget 1,2 miljarder kronor. Företaget har ca 500 anställda.

Under flera år har Sveriges affärsresenärer utsett Malmö Aviation till Bästa Inrikestransportör (vinnare av Stora Affärsresepriset 2000-2004) och Sveriges resebyråanställda har valt Malmö Aviation till Bästa Inrikes Flygbolag sammanlagt sju gånger. 2007 mottog bolaget även det nyinstiftade priset Business Travel Award som Bästa Flygbolag.

Med Malmö Aviationkortet reser du biljettlöst. Och du kan checka in så sent som tio minuter före avgång - det tar bara sex sekunder som du reser med endast handbagage.

Tack vare att Malmö Aviation flygplan uppfyller Brommas alla hårda miljö- och bullerkrav kan bolaget flyga nästan ända in till city. Därför ska du välja Bromma när du reser till och från Stockholm. Då reser du bekvämt och sparar både tid och pengar.

Stockholms cityflygplats

Stockholm - Bromma Airport är en liten och effektiv flygplats. Med korta avstånd till allt från parkering till bagageinlämning och säkerhetskontroll går incheckningen på ett kick.

Vi bryr oss om din resa

Malmö Aviation anses vara ett av Europas punktligaste flygbolag. De flesta resenärer tycker att det viktigaste av allt är att landa i tid. Därför är deras ambition att alla deras flygturer ska hålla tidtabellen. Och trots många avgångar lyfter och landar de allra flesta av våra inrikesflyg på utsatt tid.

Malmö Aviation Bonusprogram

Det finns två medlemsnivåer i Malmö Aviation bonusprogram: Bas och Guld. Baskortet får alla medlemmar och är från start laddad med en massa förmåner. Guldkortet är till för dig som reser mycket med Malmö Aviation. Att gå från Bas till Guld är snabbt gjort. Det krävs bara 24.000 bonuspoäng på flygresor per år för att ditt Baskort ska uppgraderas till ett Guldkort (varje enkelresa ger mellan 300-1200 poäng).

Oavsett hur ofta eller vart du reser inom flygbolagets linjenät så tjänar du poäng, både hos Malmö Aviation och hos deras partners. Ditt Malmö Aviation-kort är dessutom din biljett när du reser med dem. Reser du med endast handbagage kan du själv checka in i bolagets smidiga incheckningsautomater - det tar bara 6 sekunder.

Header
Subject
Body
Footer