Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Prag

Prag

Prag, de tusen spirornas stad är en av Europas vackraste huvudstäder. Dess medeltida centrum är fyllt med slingrande små gator, magnifika kyrkor och en imponerande arkitektur.

Kultur

Prag klarade sig nästan oskatt igenom andra världskriget, vilket gör att vi idag kan njuta av mängder av välbevarade sevärdheter. Till de mer kända hör Prags slott, som är Europas största och har anor från 1000-talet. Slottet består av en mängd byggnader och uppvisar många olika byggstilar, allt beläget på en magnifik position högt över staden. Nedanför slottet sträcker sig Karlsbron över floden. Den vackert utsmyckade bron byggdes redan på 1300-talet, och det var här som den svenska armén stoppades då de under 1648 försökte inta staden.

Nöjen

I Prag kan du ta del av stadens enorma utbud av caféer, restauranter, ölstugor och mycket mer. Passa också på att ta del av stadens rika nattliv!

Säsong

Prag kan besökas året om, men störst är tillströmningen av turister under jul, påsk och i maj. I juli och augusti har tjeckerna själva semester, vilket ökar boendealternativen eftersom studentbostäder då är öppna för besökare. Hos Seat24 kan du boka flygbiljetter, hotell och hyrbil till din resa.

Resor till Prag

Boka din resa till Prag med Seat24. Vi erbjuder flygbiljetter, hotell och hyrbilar till mycket bra priser.

Header
Subject
Body
Footer