Las Palmas

Kanarieöarna (Las Palmas)

Las Palmas, Kanarieöarna - ett solparadis med alla bekvämligheter du kan önska. Las Plamas har varit en svensk charterklassiker i några decennier. Varför populariteten håller i sig förstår man när man är på plats. Säkra soldagar och ett fantastiskt hav med familjevänliga stränder. Därtill kommer ett stort utbud av prisvärda hotell i Las Palmas.

Sol och bad året om

Året om är Las Palmas en ort för den som söker sig till en avkopplande semester. Las Palmas många år som charterort har gjort staden till ett uder av bekvämligheter för besökare. Språkligt kan alltid kommunicera på engelska och inte sällan på svenska beroende på vilken facilitet du besöker. Las Palmas tillhör Spanien men har med åren blivit en mångkulturell kompott, även om den utgörs av en spanska kärna i form av mat och innevånare.

Aktiva dagar i Las Palmas

Bra restauranger för såväl familjer som par. Las Palmas är i första hand ett resmål som centreras kring sol och bad. Aktiviteter som erbjuds utgår därför ofta från stranden. Vattenskotrar, paragliding, vindsurfing och dykning är några av de många dagsaktiviteter du kan ta dig för i Las Palmas. Det finns även ett utbud av båtar som gör dagsturer ut till havs för antingen lite mer avancerad dykning och ett spännande djuphavsfiske.

Las Palmas ger helt enkelt bra förutsättningar för en solsemester för hela familjen!

Header
Subject
Body
Footer