Bangkok

Bangkok

Thailand och framförallt Bangkok är ett populärt resmål för många svenskar. En del väljer att resa till Bangkok för att sedan ta sig vidare ut i landet medan andra väljer att ta del av det intensiva och hektiska Bangkok.

Om du är en av dem som planerar att stanna i Bangkok bereds en värld av möjligheter. I centrala Bangkok blandas den moderna storstaden med marknadsplatser, lyxhotell med bohemiska vandrarhem och affärsmän med backpackers. Resultatet blir att Bangkok är en exotisk plats med stora möjligheter.

Djungelexpedition över dagen

Inte långt utanför staden möter du landsbygd och djungel. Där kan du få guidade turer eller ge dig ut på egen hand. Du kan även vända dig till havet där du hittar dykning i världsklass med klart vatten och ett rikt djurliv. Du kan hyra utrustning på ett flertal ställen liksom båt. Men följer du med en guide är du säker på at få en bra dykning och dessutom komma hem.

Shoppa i Bangkok

Om du åker till Bangkok ska du passa på att köpa skräddarsydda kläder, exempelvis kostymer, skjortor dräkter och blusar. Till priser som är lägre än en butikskostym i Sverige får du i Bangkok en kostym helt efter sin mått och med en kvalité som håller livet ut. Skräddarna vet att turister köper under semestern vilket gör att leveranstiderna ryms inom 1-2 veckor.

Header
Subject
Body
Footer