Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Johannesburg

Johannesburg

Johannesburg är en av Afrikas största och modernaste städer. En stad med alla de möjligheter som globala storstäder erbjuder av nöjen, shopping och en bekväm semester. Vad som gör just Johannesburg så unik är att staden ligger mitt i Sydafrikas hjärta.

Safaris med utgångspunkt Johannesburg

Sydafrika är överlag ett ganska torrt land med savanner som breder ut sig. På östkusten hittar man en del subtropiska regnskogar, men det är långt från Johannesburg. Vill man ge sig ut på äventyr utanför staden är det exempelvis genuina safaris som rekommenderas. Sydafrika har ett rikt djurliv, och vill du se ett Afrika som annars bara upplevs genom djurdokumentärer, så är det bara en kort tur utanför Johannesburg. Turistbyråerna anordnar regelbundet safaris av olika tidslängd och nivå, från dagsturer till tältning. Du kan ofta boka din safari redan innan din resa.

Res på egen hand

Om du vill resa självständigt i Johannesburg och utanför på landsbygden så finns goda möjligheter. Vägnätet är väl utbyggt och du hyr bil billigt i ett land med lika billig bensin. Johannesburg är en modern och turistanpassad stad. Hotell och restauranger håller en hög nivå och du har ofta tillgång till pool, golf och andra bekvämligheter och nöjen.

  1. Istanbul
  1. Johannesburg
  1. Köpenhamn
Header
Subject
Body
Footer