Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

2009-07-08: Seat24 presenterar sommarens stora fototävling: Semesterbilden

- Vinn drömresa till Aruba, New York eller Paris

/files/image/semesterbilden.JPG - semesterbilden.JPG

Den första juli gick startskottet för Seat24.s roliga fototävling Semesterbilden. Tävlingen kommer att pågå ända till 30 september och i vinstpotten ligger fantastiska priser i form av flygresor till Aruba, New York och Paris. 

Under perioden 1 juli – 30 september pågår sommarens absolut roligaste fototävling, Semesterbilden, som arrangeras av Internetresebyrån Seat24. Tävlingsreglerna är enkla, den som vill delta behöver bara ladda upp sin bästa semesterbild och hoppas på att juryn gillar just den bilden bäst. Du kan även gå in och rösta på din favoritbild. Hamnar bilden på topplistan kan den ha en större chans att vinna.  

- Tanken med tävlingen är att det ska vara både roligt och enkelt att delta, säger Marléne Wallberg, marknadsdirektör på Seat24. Vi tycker det är spännande att se vart i världen våra kunder reser och vad de valt att fånga på bild under semestern. Dessutom har vi aldrig tidigare haft så fantastiska priser i någon tävling som nu. Första priset är en resa till Aruba, en ö som jag själv besökt. Det är en fantastisk plats, ett litet paradis på jorden, fortsätter Wallberg.

Flygresor till fantastiska destinationer i vinstpotten

Som deltagare i Semesterbilden har du chans att vinna första, andra eller tredje pris och Seat24 har fyllt vinstpotten med riktiga drömresor. Första pris är en flygresa för två till den karibiska paradisön Aruba. Här är sandstränderna kritvita, vattnet turkosblått och vindarna ljumna. Andra och tredje pris är flygresor till två av världens mest populära storstäder, New York och Paris. 

För att läsa mer om tävlingen eller delta själv, klicka här >>

Seat24 arrangerar tävlingen Semesterbilden tillsammans med flygbolaget AIR FRANCE KLM.

Om Seat24
Seat24 är ett svenskt företag som grundades 2000 och har sedan dess vuxit till att bli en av Nordens ledande Internetresebyråer. Företaget, som varje dag säljer drygt 1 000 biljetter, samarbetar med cirka 650 flygbolag världen över och förmedlar resor till upp emot 1 500 olika destinationer. Seat24 är idag etablerat i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Seat24 ingår i resekoncernen eTRAVELi. Koncernen omsatte 3,4 Mdkr under 2008. Huvudkontoret ligger i Uppsala. För mer information, besök: www.seat24.se
 
För mer information, vänligen kontakta:
Marléne Wallberg, marknadsdirektör, Seat24
Tel: 0733-12 80 90
E-post: marlene.wallberg@etraveli.com

Header
Subject
Body
Footer