2011-10-05 Seat24 lanserar söktjänsten Charter

Idag breddar internetresebyrån Seat24 sitt utbud av tjänster och lanserar Charter. Sommarens högtryck hos Charterbolagen pekar på att efterfrågan på charterresor ökar. Satsningen är ett samarbete mellan de stora charterbolagen och Seat24.

I den nya bokningstjänsten kan kunderna söka charterresor bland de stora charterarrangörernas resmål, jämföra priser och boka resan direkt. Söktjänsten Charter är ett samarbete mellan de stora charterbolagen Fritidsresor, Apollo, Ving, Airtours, Detur, Solresor och Seat24.

- Vi har utvecklat tjänsten för att kunderna ska kunna hitta allt inom resor hos oss. Det ska vara enkelt och övergripligt. I vanliga fall måste kunderna besöka fler olika chartersidor innan de hittar rätt, säger Johan Elwin, Affärsutvecklingschef på Seat24.

I sommar rapporterade många av charterbolagen en ökad försäljning av resor. Varierande sommarväder här hemma och den starka kronan tros vara orsaken till ökningen. Det tyder på att många resenärer bokar charterresor.

- För Seat24:as del är det ett bevis på att vår nya tjänst är viktig och aktuell för kunden. Nu kommer kunderna hitta alla stora charterbolag samlade på en och samma sida, avslutar Johan Elwin.

För mer information kontakta:

Johan Elwin, Affärsutvecklingschef

Tel: +46 (0) 70 767 54 42 E-post: johan.elwin@etraveli.com

Header
Subject
Body
Footer