Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

2009-04-03 - Seat24 lanserar skräddarsydda resor

– Personlig telefonbokning hjälper kunden att förverkliga drömresan

Onsdag 1 april lanserar Sveriges ledande Internetresebyrå, Seat24, personlig resebokning via telefon. Telefonbokningen gör det lättare för kunderna att skräddarsy sin resa efter tycke och smak – oavsett om det gäller en safari, en jorden-runt-resa eller en weekendresa till Rom. Seat24 kan därmed erbjuda ett komplett reseutbud för alla behov.

När Seat24 nu lanserar telefonbokning blir det betydligt enklare för alla kunder som vill planera sin resa helt efter eget huvud. Sedan tidigare har Seat24 en enkel och effektiv onlinetjänst, där kunden kan boka sin resa själv. Men genom lanseringen av personlig service kan Seat24 nu också hjälpa de kunder som vill boka mer avancerade resor så som äventyrsresor, safaris och jorden-runt-resor, med eller utan teater- och evenemangsbiljetter inbakat i resan.

Genom att boka via telefon får kunderna hjälp av Seat24:s kompetenta och erfarna resesäljare, som plockar ut de upplevelser som kunden efterfrågar och sedan sätter ihop resan exakt efter önskemålen. Via telefonbokningen får kunden också chans att ställa frågor och få ytterligare information samt tips om resmålet. 

Seat24:s telefonbokning nås på telefonnummer: 0770-45 77 24.
I det stora nätverk av samarbetspartners som Seat24 samarbetar med, ingår bland andra Royal Caribbean, Apollo och DETUR. Seat24 har dessutom direktavtal med leverantörer över hela världen.

– Vi går nu mot strömmen och lägger till en personlig service för våra kunder. Under årens lopp har vi sett hur våra kunders krav på resor blir mer och mer komplexa och specialinriktade. Vi bestämde oss därför för att möta denna efterfrågan. Genom vår satsning på personlig telefonbokning ser vi till att täcka våra kunders samtliga resbehov, säger Marléne Wallberg, marknadsdirektör på Seat24.

För mer information, vänligen kontakta:
Marléne Wallberg, marknadsdirektör, Seat24
Tel: 0733-12 80 90
E-post: marlene.wallberg@etraveli.com

Om Seat24
Seat24 är ett svenskt företag som grundades 2000 och har sedan dess vuxit till att bli en av Nordens ledande Internetresebyråer. Företaget, som varje dag säljer drygt 1 000 biljetter, samarbetar med cirka 650 flygbolag världen över och förmedlar resor till upp emot 1 500 olika destinationer. Seat24 är idag etablerat i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland och ingår i resekoncernen eTRAVELi. Koncernen förväntas omsätta 3,5 Mdkr under 2009 med god lönsamhet. Huvudkontoret ligger i Uppsala. För mer information, besök: www.seat24.se

Header
Subject
Body
Footer