Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

2004-11-01 Nätresebyrån Seat24 går in på den finska marknaden

Seat24, som fortsätter att växa starkt, går nu vidare med sin långsiktiga strategi av kontrollerad och lönsamhetsbaserad expansion. Fr o m november öppnade man sina tjänster för den finska marknaden.

- Konsumenterna börjar bli mer mogna att använda nätet när de bokar sina resor, detta i kombination med vår mycket enkla och avskalade tjänst, ger det oss stora möjligheter att fortsätta växa i den omfattning vi hitintills gjort, säger Ralph Axelson, VD på Seat24 Travel AB.

Seat24 säljer flygresor med kringtjänster såsom boende och hyrbil. Den långsiktiga visionen är att bli den ledande internetresebyrån i Norden.

- Vårt fokus i framtiden är en vidareutveckling av vår tjänst där fokus är att skapa tjänster som ger mervärde till konsumenten. Att inte komplicera tjänsten för mycket är vår ledstjärna fortsätter Ralph Axelson.

Seat24 är idag en av Nordens största resebyråer på Internet. Hitintills i år har bolaget haft en tillväxt på 65 % och man ser idag ingen anledning att denna tillväxt kommer att stagnera.

Seat24 Travel AB är en svensk internetbaserad resebyrå som lanserade sin sajt i Sverige i juni 2000 och som sedan dess expanderat kraftigt. Seat24 erbjuder förmedling av flygbiljetter, hotell och hyrbil. Via en mycket lätthanterlig sökmotor på Seat24s hemsida får kunden snabbt förslag på de, för stunden, mest prisvärda alternativen.

I juni 2001 lanserades sajten i Norge, i mars 2002 i Danmark och i oktober 2003 lanserades sajten i Tyskland. November 2002 förvärvades Sveriges första onlineresebyrå, EasyT Travel AB. Seat24 kommer fortsätta att bearbeta ett antal intressanta marknader i Europa. 2003 omsatte Seat24 120 mkr med god vinst. 2004 förväntas bolaget omsätta närmare 200 mkr med fortsatt god vinst.

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer