Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Besök Florida

Delad bild på ett hav med strand och en bergochdalbana

St. Petersburg/Clearwaterr ligger på en soldränkt halvö mellan Mexikanska golfen och Tampa Bay. Här sträcker fem mil av sagolika stränder med kritvit sand ut sig och utgör det perfekta resmålet för den som är ute efter en okomplicerad tillvaro.  Våra stränder ligger endast 90 minuter från Orlando och 30 minuter från Tampa.
SeaWorld Parks & Entertainment inspirerar sina gäster med att komma i kontakt med, njuta av och ta vara på naturen. Floridas temaparker inkluderar SeaWorld® Orlando och Busch Gardens® i Tampamed ett stort urval av upplevelser på nära håll. Här bjuds på allt från möten med vilda djur på nära håll och utforskning av naturen till spännande åkattraktioner och fantastiska föreställningar.

Två män som paddlar ståendes på en vindsurfinbräda Tre späckhuggare som hoppar upp ur en bassäng på en temapark

Ett vattenparadis!

SeaWorld® Orlando

St. Petersburg/Clearwater är ett enda stort vattenparadis. Här är vattensport ett naturligt inslag i vardagen. Kitesurfing, vindsurfing, snorkling, dykning, paddling och olika vattenfordon ger ett ypperligt tillfälle att njuta av vattnet och se områdets stränder och vattendrag från ett nytt perspektiv.  Även om havet är det största dragplåstret finns det också mycket att upptäcka på land.

Busch gardens logo


Med alla dess stränder, bukter, vattenvägar och fantastiskt väder så är det ingen slump att den mest populära aktiviteten i ST Petersburg/Clearwater är att vara antingen på eller i vattnet.

SeaWorld har en uppsjö av äventyr att erbjuda. Du kan t.ex. besöka TurtleTrek  som visar världens enda 3D-360-föreställning som tar dig med in i sköldpaddans magiska värld.  Kom nära havet genom att möta vilda djur och se fantastiska föreställningar som den sinneseggande späckhuggarföreställningen One Ocean.  Dyk ner i rockans värld innan du vågar dig in i ett äventyr du sent ska glömma i Manta-berg- och dalbanan.

Seaworld logo

Tre inträdesbiljetter till SeaWorld Orlando + Busch Gardens Tampa + Aquatica
Få obegränsat tillträde till SeaWorld Orlando och Busch Gardens Tampa Bay under din semester. 

Prisexempel: US$ 159 (vuxen) and US$151 (barn)

Dalí Museumet, en byggnad med en glasentré som ringlar sig upp på taket Två killar och två tjejer som åker en bergochdalbana

Mängder av kulturellt utbud!

Busch Gardens

Den som vill se mer än bara stränder har ett avslappnanade och kulturellt utbud att välja på i områdets 26 samhällen. Från den pittoreska grekiskinspirerade hamnstaden Tarpon Springs, känd för sin tvättsvampsindustri, till Dunedin, en gång i tiden grundad av skottar. Det finns en uppsjö av möjligheter.

Du kan t.ex börja med centrala St. Petersburg som har cirka 361 soldagar per år och rymmer det världskända Dalì-museet. Här finns världens mest omfattande kollektion av den spanska surrealistens verk utanför Spanien. Avsluta dagen vid Pier 60 på Clearwater Beach. Här samlas bland annat musiker och jonglörer för att fira den vackra solnedgången.

Busch gardens logo


The Sunsets at Pier 60 Festival är en festlighet som inträffar varje kväll vid solnedgången på Pier 60 park i Clearwater Beach. Familjefestivalen är gratis och här kan man se konstnärer, hantverkare, gatuartister och musikalisk underhållning så länge som vädret är bra.

Allt kan hända i Busch Gardens Tampa Bay. Här finns åkattraktioner i världsklass, rolig familjeunderhållning och unika exotiska möten med djur.  Ta en tur i den unika berg- och dalbanan Cheetah Hunt och forsätt sedan äventyret bara några centimeter från världens snabbaste landdjur längs Cheetah Run, en naturstig där man kommer riktigt nära geparderna. Mata en nyfiken giraff under en Serengeti-safari eller roa dig kungligt i nöjesparken Busch Gardens.

Busch gardens logo


Två inträdesbiljetter till Busch Gardens Tampa + SeaWorld Orlando
Få obegränsat tillträde till SeaWorld Orlando och Busch Gardens Tampa Bay under din semester.


Prisexempel: 129 US$(vuxen) and 121 US$(barn)

Fyra personer som skålar på ett tak om natten

En mamma och dotter som klappar på en delfin i vattenbrynet

Nattliv

Discovery Cove®

St. Petersburg/Clearwater-området har ett fantastiskt nattliv -  från centrala St. Petersburgs dansklubbar och cocktailbarer till ölens huvudsäte Dunedin. . Upplev den avslappnade stämningen på stranden och njut av en fantastisk solnedgång, livemusik och iskalla drinkar! Eller besök Jannus Live i centrala St. Petersburg, som är en idyllisk utomhusarena för livekonserter.

Busch gardens logo


Jannus Live är en utomhusarena i centrala St. Petersburg där man hittar en stor variation av talanger så som DJs, lokala artister och andra festligheter. Alla shower är på vare sig det är sol eller regn, eftersom en stor del av innergården är skyddat mot vädret. Men det är inte så viktigt egentligen eftersom vi har har sett till att det aldrig regnar när det hålls ett Jannus live arrangemang ändå.

Inga köer Inga avspärrningar. Föreställ dig en plats där du och din familj får röra vid och simma med delfiner, vada med mystiska rockor, snorkla bland tusentals exotiska fiskar, mata tropiska fåglar i en voljär och lapa sol på vackra stränder. Upptäck en fullkomligt unik all-inclusive-dagresort.Inkluderar 30 minuter med delfiner, snorkling med tusentals tropiska fiskar och rockor i The Grand Reef®, möte med lekfulla uttrar och nyfikna silkesapor i Freshwater Oasis™, matning av exotiska fåglar i voljär, strandliv, tur längs vackra Wind-away River, vällagad frukost och lunch och obegränsat antal snacks, drycker och alkohol, förvaringsskåp, solskydd, snorkelutrustning, ombytesmöjligheter och obegränsad tillgång till SeaWorld® och Aquatica™ i Orlando under 14 dagar från bokningstillfället.

Prisexempel: Varierar över säsong men startar på US$229

Header
Subject
Body
Footer