Best Deals - Flygbolag- Etihad Airways

Etihad destinationsguide

Upptäck Storbritannien

 

Besök Storbritannien och upptäck spännande städer, kulturhistoriska platser, landsbygd och örikets vackra kust.  Det är bara att välja och vraka bland upplevelser som passar just din smak: Frossa i Europas mest mångfacetterade matkultur, vandra i Skottlands dramatiska landskap eller ”shop til you drop”. Storbritannien är cirka 20% billigare än Sverige och utbudet oändligt. Cutting edge eller klassiskt, valet är ditt. Läs mer här och hitta resan som passar dig.

Småbåtar som ligger förtöjda vid en hamn i en liten by

Storbritannien – topp-5-lista

  1. Britterna har alltid haft gröna fingrar, ingen tillfällighet kanske när de besitter några av världens mest kända trädgårdar. Oavsett var i öriket du befinner dig, så finns det alltid en prunkande trädgård i närheten. Ta dig tid att njuta av den rofyllda grönskan och hämta inspiration till din egen hemmiljö!

  2. Efter en hektisk dag med sightseeing och shopping finns det nog inte mycket som slår en kall öl. Avnjut den tillsammans med lokalbefolkningen på en historisk pub. Det finns en pub i stort sett varje gathörn: varm, gemytlig och med en individuell stil.

  3. I det brittiska öriket är du aldrig långt från kusten: Den perfekta avstickaren om du vill njuta av små pittoreska kustbyar, dramatiska klippor och underbara stränder.

  4. Shoppingutbudet i Storbritannien är oändligt och just nu får vi svenskar mycket för pengarna så se till att packa en extra resväska och shoppa loss! Oavsett om du vill fynda second hand, vintage eller i de mer tradtionella butikerna så kommer du inte att bli besviken.

  5. Vi svenskar tröttnar aldrig på London men det finns många andra brittiska städer värda ett besök. Välj mellan pulserande storstäder som aldrig sover, som har ett heltiskt nattliv och trending shopping, eller vandra längs kullstensgatorna i små pittoreska byar med klassiska stenhus och halmtak.
slott i Brighton som avspeglar sig i en sjö

Dagsturer från London

Redo att utforska mer än bara London? En kort tågresa från huvudstaden ligger fantastiska platser som Oxford, en stad som inspirerat inte mindre än 40 Nobelpristagare, 25 brittiska Premiärministrar och författare som Oscar Wilde, CS Lewis och JRR Tolkien. I vackra kuststaden Brighton kan du strosa längs strandpromenden och njuta av havets läckerheter på de lokala restaurangerna. Om du är historieintresserad är Hampton Court ett hett tips, Henry VIII:s magnifika slott från Tudortiden. Det är bara ett axplock av sevärdheter som ligger mindre än en timme med tåg från London.

Dagsutflykter från London

En skyltdocka i svart plast som håller en väska med Union Jack på

Shopping i London!

Att shoppa i London är som terapi för själen. Med en blandning av lyx, vintage och brittiska designklassiker är det lätt att sätta sprätt på pengarna. Oavsett stil och begär så hittar du det i Londons shoppingparadis. Vilken är din favoritbutik?

Barclays Premier Leaugetrofén

Passion for Football?

Barclays Premier League är världens ledande fotbollsliga med 4,8 miljarder tv-tittare världen över. Här kan du reda på mer om just ditt favoritlag och börja planera din livs resa!

Ett hav av människor som ser en koncert utomhus

Musikaler och festivaler

Storbritannien rockar året om! Se en klassisk musikal i London, upplev Liverpool och Manchesters musikhistoria eller packa ryggsäcken och luffa runt på några av de årliga festivalerna som T in the Park, Glastonbury Festival, Creamfields och Glyndebourne Festival.

What’s your cup of tea?

Header
Subject
Body
Footer