Emirates

/files/image/emiratesplaneairlinepages420px.jpg - emiratesplaneairlinepages420px.jpg

Välkommen till Emirates, ett av världens modernaste flygbolag.

Njut av förstklassig komfort och service på våra nya flygplan. Flyg non-stop från Köpenhamn till Dubai och få vidare förbindelser med mer än 120 destinationer över sex kontinenter.

När du flyger med Emirates får du ta med generöst med bagage, upp till 50 kg om du reser i förstaklass, 40 kg i business och 30 kg i ekonomiklass.

Som en ytterligare service erbjuder vi första- och businessklassresenärer transport till och från flygplatsen med vår Chauffeur Drive Service*

Luta dig tillbaka och låt tiden flyga iväg med vårt prisvinnande entertainmentsystem "ice". Ta del av upp till 1400 kanaler med filmer, spel, musik samt sms och email.

Oavsett om det är lunch eller middag ingår alltid ett antal rätter i våra måltider som är utformade för att stimulera och tillfredsställa din aptit. Välj mellan regionalt inspirerade rätter med lokala råvaror och kostnadsfria drycker, inklusive vin och cocktails.

Upptäck Dubai med allt från överväldigande fina gallerior, företag i världsklass, trevliga restauranger och spännande äventyr. Det är en verkligt internationell oas, som lockar entreprenörer, äventyrare och nöjessökande i lika stor mån. Oavsett om du reser till Dubai i affärer eller på semester, det finns mycket att upptäcka!

Tjäna Miles på alla Emirates flygningar med vårt frequent flyer program Skywards. Kolla in Skywards många attraktiva fördelar på skywards.com

*Vänligen se Emirates.com för mer information.

 


Header
Subject
Body
Footer