Chicago

En resa till Chicago är en storslagen upplevelse. Få städer är så starkt förknippade med storstadsliv och skyskrapor. Chicago är sannolikt, tillsammans med New York och LA, en av USAs mest porträtterade städer i populärkultur. Hur många har inte sett stadens magnifika siluett på bioduken? Sears Tower som tornar upp bland de högsta byggnaderna i världen. Lake Michigan som breder ut sig likt ett inlandshav och boulevarder som skär genom stadens glas och betong.

Att Chicago är omtalat har sin naturliga förklaring i dess storlek och utbud. Mångmiljonstaden har ett restaurang-, nöjes- och shoppingutbud i särklass. Olika kulturer och inriktningar skockas och det finns verkligen något för alla – och dessutom i alla prisklasser.

Mycket nöje!
Du gör vad du vill i Chicago. Har du längtan så har staden utbudet. Segla på förmiddagen och shoppa på eftermiddagen. På kvällen kan du se Chicago Bulls spela – men se till att du bokat biljetter i förväg! Chicagoborna är lokalpatriotiska och matcherna välbesökta.

På kvällen kan du frekventera någon av de hundratals restaurangerna. Beroende på vad du är inställd på kan du sannolikt hitta rätt meny. Är du sugen på en japansk lyxrestaurang eller pepperonipizzor av äkta amerikanskt snitt? Leta dig runt och upptäck Chicago. Trots sin storlek så hittar man smågator med charmiga krogar och intima miljöer. Imponeras av skyskraporna men leta dig in i de äldre kvarteren. Och vem vet, du kanske springer på någon av de många butikerna med skandinavisk inriktning, där du kan köpa Kalles kaviar och knäckebröd?

Vinnare i bloggtävlingen

vinnarrosett

Vilka har tidigare vunnit resor i Seat24:s bloggtävling?

Här finner du de lyckliga vinnarnas namn och deras prisade reseberättelser.

Klicka här

SAS Crew Guide

SAS Crew Guide

Köp SAS Crew Guide och få SAS Crew Guide Escapes på köpet!

Boka resa på Seat24

Köp en flygresa, vinn en resa för två!

Hitta billigaste resan hos Seat24, sök bland 650 flygbolag!

Behöver du hjälp?

Klicka här för att få svar på vanligaste frågorna!

Vill du komma i kontakt med oss och fråga något, skicka ett epost